SALGSMEDARBEIDER NORWEGIAN ENERGY – STILLINGS BESKRIVELSE

For hver arbeidsdag / uke planlegger vi i fellesskap og på forhånd en runde med forskjellige butikker, som skal oppsøkes med tilbud om Norwegian Energy. Foreløpig har vi avtale med Bunnpris, Joker, Spar og Meny, men kan også tilby Norwegian Energy til selvstendige butikker som det finnes noen av.

Denne listen deler vi i google eller med et annet passende verktøy, og du noterer inn resultater etter hvert som du går runden. Avhengig av butikkens størrelse spør du etter butikksjef, nestsjef eller ansvarlig for drikkevarer. Du presenterer «verdens eneste sunne og norske energi drikk» og gjerne med en kald smaksprøve, og forteller om salget i andre butikker og vår bakgrunn, om vi kan gjøre noe sammen, og om de vil ha et spesielt tilbud på sunn norsk energi, som alternativ til importert syntetisk? Tar butikken inn 10 brett kan de få 1 brett på toppen gratis, eller en hel pall som er 70 brett a 24 bokser. Dette setter vi mål for i fellesskap.

Vi har 3 forskjellige versjoner, alle benevnes med hvert sitt EPD nummer, se innsalgs ark med kalkyler. Hvordan gjøres bestillingen: Norwegian Energy lagerføres hos www.norgesgruppen.no sin grossist www.asko.no som er landsdekkende og forsyner 80% av alt som drikkes og spises i Norge. (ikke Rema og Coop). Men alle kan ellers bestille fra Asko, og få Norwegian Energy levert på butikk døren, om de har avtale med Asko. Butikkene kan søke opp varene våre på sin håndholdte skanner, og bestille med et tastetrykk. Som du passer på blir gjort.

So Me, alle butikker som satser får egen kampanje på Instagram og Facebook, hvor vi analyserer butikkens nærområde og sender meldinger rett i lomma på de mest aktuelle eksisterende, og ikke eksisterende kundene i området rundt butikken. Dette gjør vi fra kontoret, men vi kan også lære deg hvordan du gjør det. Gjerne med en video med VM mester i kite & surf Kari Schibevaag, som anbefaler alle å besøke akkurat din butikk for og handle sunn norsk energi. https://instagram.com/p/CQi92A0AbKO/ Med egen tekst på slutten: NORWEGIAN ENERGY FÅR DU HOS «SPAR PÅ DANMARKSPLASS».

Vi lager også egne reklame videoer for butikker som virkelig vil ta i et tak. Demo = utdeling av smaksprøver i butikk og forskjellige arrangement. Vi stiller opp avtalt tid, har med oss små shotte glass og låner kalde bokser av butikken, og snakker med folk og får tilbakemeldinger.

Kalkyler for butikkene

Her ser du en oversikt over kalkylene som vi viser til butikkene. Den til høyre med gule linjer viser et eksempel hvor butikken tar inn 10 brett og får 1 bonus brett. Bonusbrettet de får på toppen utgjør en rabatt på 9,09% i praksis.

Oversikt over innsalgsark hvor butikker kan scanne for å bestille