Spørsmål? Skriv eller ring til Mads på 92163985 eller mads@norwegianenergy.com

VM i Aking 14.mai

NORWEGIAN ENERGY INVITERER TIL FOLKELIG VM I AKING I LYNGEN VED TROMSØ LØRDAG 14 MAI.

Vi har gleden av å invitere til et lystig mesterskap i aking ved Lyngsalpene lørdag 14 mai. Benytt denne anledningen til kos og hygge med ski og aking i et av Europas flotteste områder, en time nord av Tromsø. Velpreparerte akebakker, bål og burger på stedet, og egen «after ak» med topp stemning.

Du kan stille i en eller flere klasser:

1. Raskeste rumpebrett tur

2. Beste hopp med beste kostyme, valgfri ake redskap

3. Raskeste ak, proff klassen, valgfri ake redskap

Det blir buss fra Tromsø ved Ishavshotellet lørdag morgen kl. 09:00 med retur kl. 21:00 til Tromsø. Selve ake konkurransen starter klokken 11.00 på Sandnes i nord Lenangen og varer til klokken 15.00. Still som privatperson, still som par, still som lag, pris 750 kr per person som inkluderer transport, arrangement og burger i bakken. DJ i bakken, storartede premier med både kasser med sunn energi drikk og pokaler deles ut på after ak.

TOPP STEMNING!

Det er eget servicebygg rett ved akebakken med nødvendige fasiliteter, hvor premie utdeling og after ak starter kl. 15 på terrassen. Begrenset antall deltagere til 100 så fort deg og meld deg på. Vi streamer direkte fra arrangementet og tar gode bilder. Det forventes godt oppbud fra lokale og nasjonale media. Du tar med godt humør og passende ake utstyr.
Gå ikke glipp av VM i aking i Lyngen.

Påmelding her

Ønsker du noen ekstra netter i Lyngen kan du bestille dette til spesialpris på www.gjestegaarden.no eller https://www.lyngenexperience.no Sjekk også: https://www.visit-lyngenfjord.com/ eller rett og slett ta en prat med Mads på 92163985 mads@norwegianenergy.com