Jakter leder fra dagligvare – bransjen

Norwegian Energy AS går nå over i en ny og spennende fase, og den sammenheng søkes det nå etter salg – og markedsleder som har erfaring fra dagligvarebransjen, og har motivasjon for å ta en norsk merkevare ytterligere ut i markedet både nasjonalt og internasjonalt.

-Vi søker deg som har et godt grep om norsk dagligvare, kjenner de rette formlene og kan bygge både sentrale kjede-salg og kampanjer i butikk. Vi forventer at du kan forhandle også med innkjøpskjeder, og over tid være en del av teamet som etablerer agenturer og forhandler internasjonalt, sier gründer Mads Bækkelund.

En del av jobben vil også gå ut på å bygge nettverk med salgsagenter nasjonalt.

-Vi er åpne for din bakgrunn og kompetanse, da det viktigste er nettverk og kunnskap innen dagligvare og gjerne horeca. Har du kunnskap om bryggeri-virksomhet er det selvsagt en ekstra bonus, forklarer Bækkelund.

Norwegian Energy har nylig lansert verdens første helveganske energidrikk, og går i strupen på internasjonale giganter med sunn norsk energi basert på rene råvarer.

Denne merkevaren vil den nye markedslederen få ansvar for å formidle til omverden.

-Vi jakter et offensivt hode som sammen med resten av teamet har troen på at vi kan flytte fjell i energidrikk-bransjen, sier gründer Bækkelund.

Vi forhandler om lønn, og vi tilbyr medeierskap og en fleksibel stilling. Ta en prat med Mads Bækkelund på 92163985 eller send en søknad til mads@norwegianenergy.com om dette kan være noe for deg.