VÅR HISTORIE

Historien bak Norwegian Energy

Om Norwegian Energy

Norwegian Energy utfordrer internasjonale giganter, med sunn energidrikk fra Norge. Vi lager drikker med kun rene råvarer og ingredienser som gir deg bedre helse, samtidig som de smaker godt.

Nå kan du bli med medeier – finn ut mer her!

Vi bygger egen råvare-fabrikk ved Lyngsalpene som foredler bær, tang og tare, samtidig som vi bruker økologisk yerba mate te som energikilde.

Norwegian Energy oppretter et eget forskningslaboratorium, hvor vi jobber med nye sunne produkter som bla. kontrollerer blodtrykket og bygger immunforsvaret ditt, i tillegg til å smake godt og slukke tørsten.

Vi jobber nå med en ny emballasjetype som skal erstatte plast med plantebaserte gjenvinnbare rester etter produksjon av tang & tare, som også skal brukes til å lage elektrisitet.

Norwegian Energy vil erstatte kosttilskudd og syntetiske energidrikker, og er 100% bærekraftig.

Opprinnelsen

På tur over Vestfjorden fra Lofoten til Steigen ble det nok for kaptein Mads Bækkelund, som til stadighet så mannskapet og ekstremsportutøvere ombord, drikke syntetisk importert energidrikk. Dette var under TV-innspillingen av ekstremsportserien «Oppdrag Sognefjorden» og «Oppdrag Nord-Norge» på NRK.

Mads bestemte seg for å starte Norwegian Energy, verdens eneste sunne energidrikk-bryggeri, som inneholder bl.a. marine restråstoffer som bidrar til å beskytte hjertet og bygge opp immunforsvaret. Energien kommer fra økologisk yerba mate te, som gir deg sakteinnsigende sunn koffein, og gir deg et jevnt push, i stedet for et usunt rykk som alle «de andre».

Hva inneholder vi?

Alle våre drikker er sunne og rik på næring, vitaminer og antioksidanter. Brygget kun med rene og ekte råvarer, uten tilsatt sukker. I tillegg til å være en deilig tørsteslukker som gir energi, har hver variant gode egenskaper. Arktisk kollagen med aprikos som bidrar til å styrke hud, hår og ledd. Plantebasert blåbær & tare, en vegansk energidrikk med B-vitamin som kan styrke ditt mentale fokus.

Her kan du utforske våre drikker. 

Samfunnsansvar

Vi er et helnorsk selskap der alle avgjørelser blir tatt her i landet. Selskapet eies av en rekke lokale aksjonærer som alle brenner for det samme – nemlig å endre energidrikk-bransjen mens vi skaper lokale arbeidsplasser. Derfor arrangerer vi egne gründercruise for entreprenører som vil oppfylle sine drømmer, og skape næring i Norge.

Vårt slagord er “THE REAL STORY”, som handler om ekte historier fra hverdagen, hvor vanlige folk presenterer det de er stolte av. Fra en liten bragd til en smart oppfinnelse! Vi utvikler også en metode for å erstatte plast innpakning med en emballasje basert på rest-råstoffer av tang & tare.