Norwegian Fjord Explorer Club

Bli medlem i Norwegian Fjord Explorer Club

Klubben er et fordels program hvor du som er interessert i sunn energi og gode turer kan være medlem. Du får også rabatter på drikke og tur klær, og kan representere Norwegian Energy der du bor og lever, og tjene penger på det. Vi inviterer også medlemmene til å poste gode bilder med tema «the real story» med Norwegian Energy med positive hendelser fra dagliglivet. Se https://www.youtube.com/@NorwegianEnergyOfficial for litt inspirasjon, men vi forventer kun vanlige ting!

Vi arrangerer egne explorer cruise til Lofoten og Lyngsalpene med MV Norwegian Energy hvor aktive medlemmer av The Fjord Explorer Club kan være med. Flere fordeler kommer også etterhvert, så vær tidlig ute …!

Inkluderer:

  • Gratis medlemskap
  • Tilbud om ski og sykkel cruise til Lofoten og Lyngen, hvor du blir kjent med andre av medlemmene og grundere, og det blir sosiale sammenkomster og sportslige aktiviteter for alle.
  • Eget digitalt medlemskort hvor du kan samle poeng og bruke på turer og tur klær (under utvikling)
  • Egen rabattkode i nettbutikken
  • Oppdrag med å arrangere event og samsnakke med lokale steder og butikker, i ditt område, skape god oppmerksomhet og flere salgs punkter for Norwegian Energy. Alle medlemmer av klubben som signerer en avtale om og representere Norwegian Energy på hjemstedet. får også utstyrspakke med hettegenser jakke mm.

Du melder deg inn på knappen under, og får et digitalt medlemskort og en rabattkode i nettbutikken, så sender vi deg meldinger når noe skjer. Start gjerne og post positive meldinger med #norwegianenergy og meld deg for Mads på mads@norwegianenergy.com

T 92163985 hvis du er klar for en innsats.

Klubben utvikler også en egen krypto valuta: www.norwegianfjordcoin.no

Bli medlem
Les mer