Bli medeier i Norwegian Energy?

Bli medeier
Pris per aksje: 20,-

(minste tegning 500 aksjer)

BLI MED PÅ NORGES FØRSTE DRIKKE VARE EVENTYR HVOR VI UTFORDRER DE INTERNASJONALE SYNTETISKE GIGANTENE.

SELSKAPET HAR FORSKET OG JOBBET MED UTVIKLING DE SISTE 3 ÅRENE OG STÅR NÅ FORAN INTERNASJONAL EKSPANSJON, FØRSTE INTERNASJONALE ORDRE ER UNDERTEGNET MED LEVERING AV 3.400.000 BOKSER TIL NEDERLAND OG BELGIA.

VI TAR OPP KONKURRANSEN MED COLA MED SUNN NORSK ENERGI.

Til nå har medeiere i Norwegian Energy:

Totalt investert: 5 000 000 NOK +
Antall medeiere: 240 +
Antall aksjer: 3 184 630 av 3 934 630 (81% fulltegnet)
 • Pris pr. aksje 20 NOK
 • Minste tegning 500 Aksjer (10 000 NOK)
Tegningsblankett Norwegian Energy AS

Kort introduksjon til Norwegian Energy

Start video
English version

Newsflash!
Innovasjon Norge Arktis går inn og støtter utviklingen med 700.000,- kr.

Vi utfordrer de internasjonale gigantene med ren energi fra nord!
Vær med på utviklingen. Du kan ta direkte kontakt med Mads Bækkelund på 92163985 eller mads@norwegianenergy.com for å diskutere muligheter, eller tegne deg her:

Tegningsblankett Norwegian Energy AS

Mens tradisjonelle energidrikker risikerer påbud og forbud i enkelte land, går vi andre veien og tilbyr næringsrike og velsmakende energidrikker som gir deg bedre helse, og bygger immunforsvaret ditt. Dette kan være et godt poeng i vanskelige tider. Vi har rasjonell produksjon og vil være “folkets drikke”. Bli medeier i et norsk selskap som er godt rustet foran en kommende global megatrend, med bærekraftige sunne drikker.

Ekte folkefinansiering

I motsetning til folkeinvesterings-plattformer, som tar 5-10% av pengene dine pluss et større kontantgebyr til administrasjon, går her 100% av pengene dine direkte til selskapet du investerer i. Du får umiddelbar tilgang til ledelsen og kan stille de spørsmålene du vil. Og du blir en del av teamet, aktiv eller passiv. 

Sjekk denne videoen med mer informasjon om energidrikker og her

Norwegian Energy sammenlignet med andre konkurrenter

Hvorfor du bør satse på norwegian energy nå?

 1. Norwegian Energy har 0 bankgjeld og 0 skattegjeld, alle investeringer er kostnadsført og betalt over driften.

 2. Vi har ferdig 3 forskjellige perfeksjonerte drikker med sunn norsk energi som gir bedre helse. Våre drikker utgjør et eget segment, og vi er nå klare for og skalere opp.

 3. Google innvilger hvert år partnerskap med noen utvalgte bedrifter som får gratis tilgang til globale markedsanalyser og kampanjer, vi er en av disse.

 4. Nytt styre og ledelse på vei inn med bakgrunn fra oppdrett, dagligvare og bryggeri. Gründer Mads Bækkelund går over i rollen som internasjonal markedsfører og «kultur bærer».

 5. Team med ernæringsfysiolog, SoMe-koordinator og salgsagenter på vei inn.

 6. Unik fabrikk for maritimt råstoff skal bygges opp ved Lyngsalpene.

 7. Norwegian Energy lanserer egen bonus og tur klubb: THE FJORD EXPLORER CLUB https://norwegianenergy.com/fjord-explorer-club/  hvor vi bygger lojalitet, hvor medlemmene kan følge med på historiene vi skaper, kjøpe «merchandise» og være med på sunne turer. Mads planlegger også nye TV-serier.

 8. Nye internasjonale nettsider og nettbutikk er åpnet.

 9. Norwegian Energy bør ha en markedsandel på minimum 10% i Norge, noe som tilsvarer en omsetning på rundt 500 millioner her. Ambisjonene er de samme de landene vi etablerer oss internasjonalt.

Sjekk de 4 kommende globale megatrendene her

Ny fabrikk i Lyngen

Bildet viser den planlagte fabrikken i Nord-Lenangen i Lyngen (1,5T nord av Tromsø), som vil være tung på forskning og utvikling av marine restråstoffer som fiskeprotein, omega 3 og tang & tare, og vi vil jobbe tett med oppdrettsnæringen. Råstoffene blandes inn i Norwegian Energy, og erstatter kost- og vitamintilskudd. Fabrikken vil produsere råstoff i pulverform på tønner. Vi vil samarbeide tett med utenlandske bryggerier som bruker vårt pulver når de produserer Norwegian Energy selv. Bryggeriene vil tappe og distribuere den ferdigproduserte drikken på egen hånd.  En bryggeri og merkevarehåndbok assisterer bryggeriene i produksjonen. Se vår brandbook her:

Se artikkel om bygging av fabrikken i "Nordlys" her

Vil du være med å utfordre de store internasjonale drikke gigantene?

 • Er ikke tilsatt sukker (kun naturlig fruktsukker)
 • Inneholder kun rene råvarer, uten syntetiske E-stoffer
 • Kan gi bedre hjertehelse og styrke immunforsvaret
 • Gir et energisk push i hverdagen
 • Er en deilig tørsteslukker
 • Gir et statement om at du er en aktiv positiv person, som tar hensyn til egen helse og samfunnet rundt deg.
 • Vår veganske blåbær og tare drikk, er antibiotisk og hjelper diabetikere og andre og regulere blod sukkeret og gir livsviktig B vitamin.
 • Vår aprikos med marint kollagen fra Båtsfjord gir dokumentert bedre hud og hår og smidigere ledd og 1 boks inneholder dagsbehovet. Konkurrentene selger små tabletter basert på ku og gris fra store farmer i i Kina og USA.

 

Energidrikkmarkedet

Se VM mester I kiting Kari Schibevaag

Dagens Næringsliv har gjort følgende analyse av energidrikkmarkedet – som avslører et internasjonalt multi milliard marked, som bare i Norge omsetter for 5 milliarder i året (2024) Det er også gjort en global analyse som du kan se her. Allikevel er det ikke rett og sette Norwegian Energy i bås med usunne energidrikker, da vi vil ha en markedsposisjon og markeds miks, som setter oss midt mellom Coca Cola og Red Bull og er det tredje store drikke segmentet.

Vi har foreløpig en vent og se tilstedeværelse i det norske markedet, og vil nå ekspandere mot nye internasjonale markeder. Du kan også følge med på vårt butikkart for å finne den butikken nærmest deg i Norge som tilbyr Norwegian Energy. Vi tilbyr deg nå muligheten til å bli medeier og partner i holding selskapet  som eier alle rettigheter og datterselskap som produserer og selger. NORWEGIAN ENERGY INTERNATIONAL AS. 

Dette inkluderer bla Marin Energy som vil produsere råstoffene som brukes i energi drikkene, mens Norwegian Energy har fokus på å representere og selge merkevaren på en best mulig måte.

Emisjonen

Norwegian Energy er prøvd og ferdigutviklet på det norske markedet. Vi besitter stor kompetanse, formler og teknologi som er klar for industriell skalering, og er nå klare til og gå fra «start up» til «scaleup». Vi gjør nå følgende;

* Selger i Belgia, Frankrike, Nederland.

* Tester Korea, Japan og USA

* Søker agenter i flere Europeiske land

 

LANGSIKTIG MÅL: 10 % av det globale energi drikk markedet som ønsker ytterligere fokus på sunn helse.

Formaliteter:​

Nettbutikk

 Vi har et eget nettbutikk lager i Lillesand, kort vei fra bryggeriet i Arendal hvor vi pakker og sender ut ordre regelmessig

Se organisasjonsplan

Så starter eksporten..

Formålet med denne emisjonen er å bygge en proff global organisasjon, som kan ta selskapet på børs innen 3-5 år (verdi 300-400 M?) og/eller inkludere en industriell partner.

Kan du historien om Cola som ville lage Cola Energy & Red Bull som ville lage Cola og rulle ut globalt? Begge mislyktes fordi de var «fanget» i hver sin kategori. 

Her kommer sunn norsk energi med kjerne fokus. 

Aksjene registreres i et eget system hvor alle styrepapirer, transaksjoner, kjøp og salg foregår. Dette systemet heter www.adminflow.no, som du får tilgang til når du kjøper aksjer, og som er synkronisert med Altinn. Det er i dag 3,184,630 aksjer i selskapet. Dette øker med mellom 50.000 og 750.000 aksjer etter emisjon, våren 2023. Vårt LEI-nummer er: 254900N7EBQQMT1D8M78.

Selskapet har til nå brukt 5 mill. på og utvikle design, resepter, analyser og prøvesalg, og er klar for skalering. Vi har derfor et fremførbart underskudd på kr 3,213,406.

Se regnskap 2021

Hva vil kapitalen gå til?

Pengene vi mottar fra denne emisjonen vil primært gå til utvikling av eksisterende produksjon, salg i nye markeder og produktutvikling. På denne måten vil vi kunne få en raskere ekspansjon, slik at vi kan nå målene våres – å skape en sterk merkevare internasjonalt. Se investeringsbudsjettet her:

INVESTERINGSBUDSJETT

Fabrikk utstyr: kr 2.000.000

 

Produksjon: kr. 1.500.000

Lakkerte bokser: kr. 1.500.000

Nettbutikk og automatiserte kampanjer: kr 500,000

Ansattebuffer: kr 2,500,000

Markedsføring Kr. 1.000.000

Utvikling av bedriften: kr 3.000.000


Sum: kr 12.000.000

Driftsbudsjett

Vår produktmiks, våren 2023

Det kommer også en litt mere “eksklusiv” glassflaske myntet på barer, cafeer og hoteller. Dette skal være med og løfte oppfattelsen av Norwegian Energy som et rent produkt. Den er basert på aprikos & kollagen-drikken vår med jordbær dyrket ved Lyngsalpene.

Utvikling

Vi har ferdigstilt verdens første plantebaserte og veganske energidrikk basert på blåbær og tare fra Lyngenfjorden. Analyser viser at drikken er en kilde til B-vitaminer, omega-3 og inneholder mange av næringsstoffene du ellers finner i grønnsaker. Testpanelet til Norwegian Energy med 5 medlemmer fra 18-22 år påstår at smaken på drikken med enda litt mer blåbær, vil bli en attraktiv konkurrent til Monster. Samtidig er vi 100% bærekraftige med et nytt anlegg på tegnebrettet. Rester fra tare prosesseringen går til elektrisitet og oppvarming av lokalene.

Måten vi produserer råvarer på bidrar også til at miljøavtrykket på frakten av produktene blir betraktelig mindre. Her kan du lese vesentlig informasjon om veien videre og se bilder av utstyret som skal inn i fabrikken.

Marin Energy prospektet

Vegansk tang og tare med spor av B-vitamin og omega-3

Andre trekk

 • Det planlegges nye TV-serie med Kaptein Mads: «Oppdrag Finnmark». Forrige (nåværende) TV-serier ruller i 20 land. TV-serien
 • Vi introduserer en “Explorer buss” som reiser Norge på kryss og tvers, og promoterer Norwegian Energy.
 • Vi sikter oss ut 10 festivaler med frisk natur og sport som vi ønsker og delta på, gjerne som Fresn, Malakoff og Vinjerock.
 • Egen eksportsjef som står for bryggeribok med analyser og godkjenninger.
 • Lage pulver til forsvarsindustrien og utviklingsland, vurdere egen ansatt.
 • Invitasjon til styrearbeid for medeiere.
 • Patenter & Varemerke.
 • Søknader om støtte fra Enova og ytterligere fra Innovasjon Norge
 • Mads Bækkelund går av som daglig leder, og overlater roret til en person fra industrien

En av de viktigste oppgavene er å klargjøre budskapet, og sikre vår posisjon:
Folk ønsker mindre “politikersnakk” og mindre forurensning av samfunnet, mere rene sunne varer med samfunnsansvar, og Norwegian Energy treffer begynnelsen på en global megatrend med sitt fokus.

Hovedpunkter

1. Avtale med Norgesgruppen

Fin plassering i Spar butikk (Bergen)

Norwegian Energy med demo i Bunnpris butikk i Trøndelag

Norwegian Energy er tilgjengelig i flere Meny, Spar, Joker og Bunnpris-butikker landet rundt. Drikken finnes også i en rekke selvstendige utsalgssteder, og flere helse kost butikker melder om stort salg.  

Salgene skal intensiveres med egen salgsrepresentant i Oslo.

Lerøy France har fått levert en blandet pall med de forskjellige versjonene Norwegian Energy, med fokus på arktisk kollagen og tare drikkene. Dette blir presentert for butikkjeder som https://www.carrefour.com/en og Primex https://en.nicelocal.fr/paris/shops/primex_international/ men også presentert i Lerøys visnings butikk til alle små og store Franske butikker. 

2. Utvikling av nye produkter

Vi jobber bla. sammen med norsk oppdrettsnæring om utvikling av nye sunne varianter, slik at vi kan utnytte råstoffer som ellers risikerer å bli ubrukt og dermed utnytte fisken 100%.

For hektiske kontordager utvikler vi også en tablett som smaker godt, gir «instant energy» og bedre helse.

3. Hovedpersonene på laget

Mads Bækkelund

Kaptein Mads Bækkelund, med MBA fra Univeristy of Bath, er en av hovedpersonene i TV-seriene Oppdrag Sognefjorden og Oppdrag Nord-Norge som blir sendt på NRK1. Konseptet i TV-seriene er at Mads tar med seg kjente ekstremsportutøvere på båttur over flere uker, hvor de utfordrer seg selv og hverandre. TV-seriene slo godt an og blir sendt i over 20 land og det var under innspillingen av Oppdrag Nord-Norge idéen om sunn energidrikk oppsto. Mads observerte mye usunn drikk som ble konsumert hos utøverne, og bestemte seg for å gjøre noe med saken. Mads dro ned i båtens bysse og begynte å eksperimentere. Det har vært mye prøving og feiling med diverse råvarer og blandinger før vi har klart å finne den gode smaken som vi i dag tilbyr. Mads er i dag daglig leder for selskapene, men vil overlate roret til en bransjemann ila. 2024.
LinkedIn

Ole Marius Farstad

Det blir nå også valgt et nytt styre bestående av medeiere og industrielle samarbeidpartnere, allerede i dag finner du et fagteam bestående av oppdretter Ole Marius Farstad og kategorisjef Bjørn Christian Østrem i styret i Marin Energy AS.

Bjørn Vegard Øiungen

Rådgiver LinkedIn

Susanne Brennholm

Ernæring

Morgan Mackay

Social media team, film foto og promotering

Sverre Svendsen

Kontorhjelp

Alex Baker

Alex Baker, social media team, film foto og promotering

Jokke Sommer

Jokke Sommer var en av utøverne som deltok i begge TV-seriene. Mads og Jokke fikk god kontakt under innspillingen og har tatt vare på den gode stemningen seg i mellom. Jokke er i dag med å fronte Norwegian Energy gjennom basehopp. Han er en rå idrettsutøver som vi er veldig stolte av å samarbeide med, her kan du se hvorfor Jokke bestemte seg for å hoppe over til sunn norsk energi fra Norwegian Energy. Sammen reiser denne duoen innimellom rundt og fronter selskapet vårt gjennom blant annet å lage kule og profesjonelle filmsnutter, og snakke med andre ekstremsportutøvere og gründere.

Vi oppretter også en “Fjord Explorer Klubb”. Dette innebærer at vi vil lage en app hvor man kan samle poeng man får ved å kjøpe Norwegian Energy. Disse poengene vil man motta ved å skanne en QR-kode inni boksen, som deretter kan benyttes som delbetaling på «merchandise» og/eller dra på explorer cruise i fjordene. (Under utvikling). Dette vil gjøre det ekstra attraktivt for samarbeidende utenlandske bryggerier å jobbe sammen med oss.

Ekstremsport miljøet på Voss og http://www.skydivevoss.no/ har kuttet ut all syntetisk energi drikk og gått over til Norwegian Energy.  

Besøk også vår YouTube-kanal for å se flere av produksjonene våre.

Otger van den Aker

Hils på Otger Van Der Aker Fra Arnhemi Nederland som har etablert Norwegian Energy NL. Han forhandler nå med dagligvarekjedene i Nederland.

Hello / God dag, First of all i will introduce myself, my name is Otger van den Aker, 30 years and living in The Netherlands. I came across Norwegian Energy during my searching on the internet for a great new Natural and Healthy Energy Drink for the Dutch Energy Drink market and I was immediately sold about your product. You have a amazing concept.

I had worked for 2 years for Red Bull Netherlands as Rayon Manager. I was responsible for recruiting new customers and maintaining existing customers. I had to take care of new distribution at the market within Sport, Supermarkets, Petrol, At Work and Horeca (Bar, disco and restaurants). Because of this work experience I know well what it is like to put an energy drink on the market and which promotional material and promotions appeal to customers. I also know well how the Dutch market responds to news about energy drink and how we can respond to that. And of course I know the story about Red Bull and how it becomes so big. I see Norwegian Energy as a good product with which we can and must conquer the Dutch Energy Drink market and I would like to be co-head there to achieve that. I hope that you give my the change!

Let’s keep work together and make Norwegian Energy Drink big!

https://www.instagram.com/norwegianenergynl/

4. Lokale arbeidsplasser

Vi tapper på http://www.arendalsbryggeri.no og for oss er det viktig med lokal produksjon og lokale arbeidsplasser. men selger også i EU og det blir derfor leid inn egen produksjons kapasitet nord i Polen med svært konkurranse dyktige priser. Vårt hovedkontor er sentralt plassert i Tromsø sentrum på FLOW.

5. Profesjonell, strukturert og transparent økonomi

Regnskapsfører er www.storetvedt.no. Partnere og medeiere får 24/7 tilgang til regnskap hvis det er ønskelig, og rapporter sendes ut jevnlig.

Partnerne møtes 1 gang i året på Explorer cruise i Lofoten med Mads Bækkelund som Kaptein.

Ring eller skriv til Mads hvis du har spørsmål!

Du kan ta direkte kontakt med Mads Bækkelund på +4792163985, mads@norwegianenergy.com eller sosiale medier @norwegianenergy for å diskutere muligheter, eller tegne deg her:

Tegn aksjer her

Historie

Eventyret Norwegian Energy startet under innspillingen av den ikoniske NRK TV-serien Oppdrag Sognefjorden, der Kaptein Mads tar med seg ekstremsportutøvere og sk

Her kan du se TV seriene: https://norwegianenergy.com/tv

Senere la Mads ut på nye eventyr med ekstremsportutøvere og skikjørere, denne gangen med oppdrag Nord-Norge. Også her la Mads merke til at utøverne drakk usunn, syntetisk energidrikk. Dette var da vel ikke veldig godt for helsen, og kan det være et marked for sunn energi?

Den første energidrikken ble til i byssen på båten til Mads. Med ferske epler, gulrøtter og ingefær. Prøveflasker ble tappet på , http://www.balholm.no som Ekstremsport Limonade, men slo ikke an blant ungdommen. Mads måtte tilbake til kjøkkenbenken. Koden ble knekt med blandinger av jordbær, bringebær og eple med tilkokt yerbamate te som energikilde. Samme type te som det argentinske landslaget drikker før og under kampene! Kombinasjonen skapte en velsmakende og sunn blanding som passer for de som ønsker en drikk basert på rene råvarer som gir sunn energi, god næring og bedre helse. Drikken endret navn til Norwegian Energy, og er nå tappet på gjenvinnbare aluminiumsbokser.